El Dedektörü Kaç Metreden Çeker?

Son güncelleme tarihi: 7 Kasım 2023 15:03 Yazar: Conrad
El Dedektörü Kaç Metreden Çeker?

El dedektörleri, pointer dedektörleri olarak bilinmektedir. El dedektörleri kolay kullanımı ve pratik olması ile ön plana çıkan dedektör türleri arasındadır. El dedektörleri derin aramalardan daha çok hedefe yönelik define aramaları için kullanılmaktadır. Özellikle küçük ebatlardaki değerli metaller için pointer el dedektörü kullanılmaktadır. Küçük altın, bakır, gümüş paraların ve parçaların tespit edilmesi için pointer el dedektörü etkili bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Metal dedektörler ile tespit edilen yerlerde çıkarılan topraklarda özellikle küçük ebatlardaki değerli metaller için pointer el dedektörü uygundur. Aynı zamanda derin kayalıkların arası, sahil aramalarında ve su altındaki değerli metal aramaları için pointer el dedektörü kullanılmaktadır. Metal dedektörlerin giremediği ya da kullanım olarak zorladığı alanlarda pointer el dedektörleri kolayca ulaşım sağlamaktadır.

Pointer el dedektörlerin en önemli özelliği ise mesafe ve hassasiyet özellikleridir. Pointer el dedektörleri arasında en çok merak edilen soruların başında el dedektörünün kaç metre çektiği yer almaktadır. El dedektörünün çekme mesafesi kalitesini belirlemek için de önemlidir. Pointer el dedektörünün kullanışlı olmasını sağlayan özelliği ince toprak altındaki 1 tl metal para büyüklüğündeki değerli metalleri dahi tespit edebilmesidir. Pointer el dedektörünün tespit mesafesi aranan ürünün ebatlarına göre değişiklik göstermektedir. Madeni apara büyüklüğündeki ebatlardaki değerli bir metali yaklaşık olarak 10 cm mesafeden tespit edebilirken, bu metal para boyutlarından daha büyük bir değerli metal hedeflerinde ise yaklaşık olarak 35-40 cm mesafe aralığından çeker ve tespit yapabilir. Pointer el dedektörlerinde metre biriminden bir çekme mesafesi bulunmamaktadır. Pointer el dedektörleri yakın mesafeden daha küçük materyaller için geliştirilmiştir. Pointer el dedektörlerini tercih ederken bu özelliğini göz önünde bulundurmak gerekmektedir. Pointer el dedektörleri arasında suya dayanıklı, kolay taşınabilen, hassasiyet özelliği, mesafe özelliği ve arama modları olan pointer el dedektörlerini tercih edebilirsiniz.

Pointer el dedektörleri yakın mesafe toprakaltı ve sualtı için kullanılan pratik ve kolay taşınabilen dedektörlerdir. Maksimum 40 cm ye kadar çeken bu el dedektörleri için güvenilir dedektör markaları tercih edilmektedir. Pointer el dedektörleri modelleri çok fazladır ve birçok özellikleri bulunmaktadır. Eğer siz de pointer el dedektörü arıyorsanız ve modeller hakkında bilgi almak istiyorsanız Conrad ile iletişime geçerek el dedektörleri hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Güvenilir ve orijinal el dedektörleri için Conrad el dedektörlerini inceleyebilirsiniz.

Conrad Dedektör Fiyatları ve Modellerini görüntülemek için tıklayınız.

Telefon Whatsapp